EN RO

Avocatul Daniel Manolache la Gala Ziarului News 2023

Avocatul Daniel Manolache la Gala Ziarului News 2023.

În seara de 9 noiembrie 2023, am avut onoarea de a participa la Gala Ziarului News 2023 – CHARITY FOR EDUCATION, un eveniment de referință care a avut loc în Sala Nicolae Iorga a Parlamentului României.

Această gală a reprezentat o oportunitate de a recunoaște și aprecia contribuțiile semnificative aduse de lideri de companii, ONG-uri și instituții de stat la proiecte educaționale și sociale de impact național. Prin intermediul premiilor acordate, s-au evidențiat excelenta și impactul pozitiv în comunitate.

Printre momentele remarcabile ale serii a fost lansarea ediției 2023 a catalogului “Top 100 modele de succes din businessul românesc”, sub deviza „Îmbracă mantia schimbării” (Winston Churchill). Acest catalog a inclus un interviu acordat de Daniel Manolache, avocat specializat în drept penal.

Avocatul Daniel Manolache a adus un aport semnificativ în contextul galei, subliniind importanța educației juridice și angajamentul său față de dezvoltarea comunității. Prin prezența sa, a evidențiat relevanța și necesitatea unei educații juridice solide pentru tinerii din România, contribuind astfel la formarea viitoarelor generații de profesioniști în domeniul juridic și social.

Avocatul Daniel Manolache la Gala 2023

Articole similare

Leave a Reply