EN RO

Interviu cu Avocat Daniel Manolache: specializat în Drept Penal

Daniel Manolache avocat specializat  în drept penal: „Relația de încredere dintre avocat și client este primordială”.

Într-un interviu captivant acordat Ziarului News, îmi dezvălui pasiunea și angajamentul meu ca avocat în drept penal. Cu o experiență de peste 13 ani, mă dedic complet serviciilor legale, abordând aspecte esențiale și oferind consultanță specializată.

Iată câteva aspecte asupra cărora m-am oprit:

Educație și Acreditări.

Licențiat al Facultății de Drept și masterand în Dreptul Afacerilor, am urmat cursuri de master ale Facultății de Securitate și Apărare. De asemenea, am absolvit Colegiul Național de Apărare, cu specializare în Securitate și Bună Guvernare.

Domenii de Expertiză.

Abordez aspecte legale referitoare la malpraxis, infracțiuni de violență contra persoanei, trafic de droguri și infracționalitate transfrontalieră. De asemenea, am furnizat asistență juridică companiilor din diverse sectoare, cum ar fi sectorul financiar-bancar, industria piscicolă, real-estate, energie și industria alimentară. Această diversitate subliniază abilitatea de a naviga în reglementări specifice fiecărei industrii.

Filozofie și Abordare.

Credem în abordarea pro activă a problemelor juridice și în prevenirea situațiilor conflictuale prin consultanță juridică detaliată și strategii de conformitate personalizate. Ne concentrăm să obținem cele mai bune rezultate posibile, menținând standarde ridicate de etică profesională și integritate.

Diferențiere.

Cu autorizație de acces la informații clasificate (ORNISS), putem aborda inclusiv litigiile din sfera accesului la informații clasificate.

Consultanță Personalizată.

Oferim consultanță juridică adaptată nevoilor fiecărui client. Pentru o lecturare a ariilor noastre de practică și detalii de contact, vizitați https://www.avocatdanielmanolache.ro/

Sfaturi și Motivație.

Pentru cei care aspiră să devină avocați de succes în dreptul penal, le recomand să fie pasionați de drept și să investească timp în cunoaștere. Succesul vine odată cu angajamentul constant, devotamentul și dedicarea față de apărarea drepturilor individului.

Rolul Avocatului.

Ca avocat, văd rolul meu ca un contact de încredere în situații critice, eliminând nevoia unei căutări haotice în momentele cruciale. Cu o abordare centrată pe client și o experiență vastă în dreptul penal și al afacerilor, suntem aici pentru a oferi servicii juridice de încredere și consultanță specializată.

Integritatea este fundamentală în orice interacțiune profesională. Suntem obligați să fim onești și etici în toate relațiile noastre. Chiar dacă uneori este dificil, transparența este esențială pentru o colaborare eficientă. Prin comunicare deschisă și stabilirea unei strategii clare împreună cu clientul, ne asigurăm că fiecare pas al procesului legal este înțeles și că soluția finală corespunde așteptărilor și nevoilor individuale.

Așa cum oamenii recurg la medici de familie pentru servicii medicale de urgență și cunosc datele de contact directe ale acestora, ar fi benefic ca oamenii să aibă un avocat de referință care să-i reprezinte în situații critice, evitând astfel căutarea disperată în momentele cruciale. 

Acest avocat ar putea reprezenta un contact de încredere în situații critice, eliminând nevoia unei căutări haotice în momentele cruciale.

Pentru a putea citi în integralitate interviul realizat de Manea Florina – directorul editorial, puteți accesa linkul publicației https://ziarulnews.ro/2023/09/25/interviu-cu-avocatul-daniel-manolache/

Interviu Daniel Manolache Avocat specializat drept penal

Articole similare

Leave a Reply