EN RO

Avocat Daniel Manolache

In anul 2022 a absolvit Colegiul National de Apărare, programul postuniversitar Securitate și Bună Guvernare si Institutul Diplomatic Român.

Specializat în drept penal și în malpraxis medical, Daniel este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane. A urmat un master în Dreptul Afacerilor, în cadrul Facultății de Drept, și cursurile de master ale Facultății de Securitate și Apărare din cadrul Universității Naționale de Apărare Carol I.

În anul 2011 a devenit membru al Baroului București – Uniunea Națională a Barourilor din România iar în anul 2013 a absolvit cursurile INPPA, devenind avocat definitiv.

Și-a definitivat stagiatura în cadrul Beleca Lawyers. Pentru o perioadă de 6 ani, Daniel a fost  avocat asociat în cadrul S.C.A. Abraham și Asociații. În această perioadă a coordonat departamentul de litigii.

Are excelente abilități de comunicare dobândite în raportul cu diferiții clienți și în activitatea de avocat litigant. Se consideră o persoană ambițioasă, perseverentă, perspicace, dar și echilibrată, capabilă să lucreze sub presiune, ordonată și dornică să reușească în tot ceea ce și-a propus.

Cu o experiență de peste 12 ani, în activitatea desfășurată a acordat clienților asistență juridică în cauze penale complexe. În portofoliul său se regăsesc importante companii naționale și multinaționale ce activează în domenii precum: sectorul financiar-bancar, industria piscicolă, sectorul de real-estate, industria alimentară, sectorul energetic etc.

Activitatea judiciară nu s-a rezumat la materia dreptului penal al afacerilor sau la cazurile de malpraxis ci, din contra, a avut în prim-plan și cauze de drept comun, cu precădere cele ce au ca obiect infracțiuni contra persoanei.

Daniel este pasionat de: box si șah. La fel de importante in viața sa sunt momentele in care are ocazia de a participa la evenimente lirice dar si atunci când bea o cafea buna in compania oamenilor dragi.

Filozofia noastră

Tot timpul poți fi o variantă mai bună a ta!

Principiile noastre

Abnegație, seriozitate, inspirație.

Cheia succesului

Perseverență

Ai nevoie de ajutor?
danielmanolache.law@gmail.com
 
 
+40 742 553 467

Contact