EN RO

Avocat Daniel Manolache

Specializat în drept penal și în malpraxis medical, Daniel este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane. A urmat un master în Dreptul Afacerilor, în cadrul Facultății de Drept, și cursurile de master ale Facultății de Securitate și Apărare din cadrul Universității Naționale de Apărare Carol I.

În anul 2022 a absolvit Institutul Diplomatic Român.

În anul 2011 a devenit membru al Baroului București – Uniunea Naţională a Barourilor din România iar în anul 2013 a absolvit cursurile INPPA, devenind avocat definitiv.

Și-a definitivat stagiatura în cadrul BelecaLawyers. Pentru o perioadă de 6 ani, Daniel a fost  avocat asociat în cadrul S.C.A. Abraham și Asociații. În această perioadă a coordonat departamentul de litigii.

Are excelente abilități de comunicare dobândite în raportul cu diferiții clienți și în activitatea de avocat litigant. Se consideră o persoană ambițioasă, perseverentă, perspicace, dar și echilibrată, capabilă să lucreze sub presiune, ordonată și dornică să reușească în tot ceea ce și-a propus.

Cu o experiență de peste 12 ani, în activitatea desfășurată a acordat clienților asistență juridică în cauze penale complexe. În portofoliul său se regăsesc importante companii naționale și multinaționale ce activează în domenii precum: sectorul financiar-bancar, industria piscicolă, sectorul de real-estate, industria alimentară, sectorul energetic etc.

Activitatea judiciară nu s-a rezumat la materia dreptului penal al afacerilor sau la cazurile de malpraxis ci, din contra, a avut în prim-plan și cauze de drept comun, cu precădere cele ce au ca obiect infracțiuni contra persoanei.

În materie civilă, a acordat asistența juridică în cauze de natură: comercială, fiscală, administrativă, bancară, dreptul familiei, dar și în cele civile de drept comun.

Are emisă autorizație de acces la informații naționale clasificate (ORNISS). Este vorbitor obișnuit și autor de articole privind teme legate de cadrul legislativ aplicabil în materia dreptului public și privat.

Este pasionat de politică, box, șah și turism.

Filozofia noastră

Tot timpul poți fii o variantă mai bună a ta!

Principiile noastre

Abnegație, seriozitate, inspirație.

Cheia succesului

Perseverență

Ai nevoie de ajutor?
danielmanolache.law@gmail.com
 
 
+40 742 553 467

Contact

    EN RO