EN RO

Avocat Radu Meseșeanu

Membru al Baroului Bucuresti din anul 2019, Radu este licențiat în drept la Facultatea de Drept a Universității din București. În anul 2021 a absolvit cursurile INPPA și a devenit avocat definitiv.

Odată cu admiterea în profesie, în anul 2019, Radu și-a început activitatea de avocat stagiar în cadrul SCA Dașcov, Ciobanu si Asociații, iar din anul 2021 este titularul cabinetului individual de avocat „Radu-Mihai Meseșeanu”.

Urmărindu-și pasiunea pentru dreptul penal, Radu s-a concentrat pe asistarea și reprezentarea clienților în proceduri privind cazuri având drept obiect cercetarea următoarelor infracțiuni: furtul, înșelăciunea, luarea de mita, fals, evaziune fiscala, trafic de droguri și, totodată, implicând infracțiuni de grup organizat, contra persoanei și a integrității corporale sau sănătății, infracțiuni contra justiției și de serviciu.

A gestionat cauzele în timpul negocierilor premergătoare procesului, în fața organelor de poliție, a procurorilor și în fața instanțelor de judecată. În plus, de-a lungul acestor ani, Radu a acordat asistență și în cauze civile.

Domeniile de expertiză s-au extins prin oferirea de consultanță și în ceea ce privește aspectele legale de dreptul muncii și dreptul familiei.

Ceea ce îl caracterizează pe Radu sunt pasiunea și angajamentul său față de necesitatea clientului de a-i fi rezolvată cauza într-un termen optim, potrivit exigențelor legale.

Este pasionat de fotbal, activitate pe care o desfășoară cu ardoare atunci când timpul ii permite chiar și în cadrul unor formațiuni sportive constituite la nivelul Baroului București.

Filozofia noastră

Tot timpul poți fi o variantă mai bună a ta!

Principiile noastre

Abnegație, seriozitate, inspirație.

Cheia succesului

Perseverență

Ai nevoie de ajutor?
radu.meseseanu@yahoo.com
 
 
+40 0737 510 436

Contact