EN RO

Accidente auto

Experimentarea unui accident auto poate fi o experiență traumatizantă, în special atunci când acesta duce la vătămări corporale sau chiar la pierderea unei persoane dragi. În astfel de situații, este important să știți că aveți dreptul la repararea prejudiciului material și moral cauzat de accident.

Drepturile dumneavoastră includ compensații pentru costurile medicale și tratamentele necesare ca urmare a vătămării corporale suferite în accident. De asemenea, puteți cere despăgubiri pentru suferința emoțională și pierderea de venituri cauzate de incapacitatea temporară de muncă.

În cazul în care accidentul a dus la decesul unei persoane apropiate, aveți dreptul să recuperați daune materiale, cum ar fi cheltuielile de înmormântare și pierderea de venituri cauzată de decesul întreținătorului. În plus, puteți solicita și despăgubiri morale pentru a compensa suferința emoțională.

Este important să știți că accidentul rutier poate face obiectul unui dosar penal, iar despăgubirile materiale și morale pot fi obținute pe latura civilă a procesului penal. Asigurătorul RCA al persoanei vinovate este obligat să achite daunele care cad în sarcina acesteia.

Încheierea unei asigurări RCA este obligatorie prin lege, iar în lipsa acesteia, există mecanisme de protecție pentru victimele accidentelor rutiere. Indiferent de circumstanțe, victimele accidentelor rutiere sunt protejate prin asigurări, fie că este vorba despre asigurarea autoturismului vinovatului sau de Fondul de Protecție a Victimelor Străzii.

Cu ajutorul nostru, puteți obține compensațiile pe care le meritați în urma unui accident rutier, fie că este vorba despre prejudicii materiale sau vătămări corporale.

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă valorificați drepturile și să obțineți despăgubirile pe care le meritați!

SERIOZITATE

Fiecare caz este important pentru noi. Ne autodepășim și gândim spre a găsi soluții.

Atenție acordată clientului

Suntem pe deplin angajați în tradiția încrederii între avocat și client, și o continuăm oferind sfaturi personalizate și eficiente.

Abnegație

Transformăm cunoștințele noastre juridice în valoare pentru clienți.

Ai nevoie de asistență juridică?