EN RO

Despre noi

Introducere

Suntem o firmă de avocatură specializată în litigii, cu sediul în București. Ajutăm clienții noștri, persoane fizice și societăți comerciale, să-și rezolve problemele juridice de natură penală și civilă.

Suntem recunoscuți ca practicieni de vârf în domeniul dreptului penal al afacerilor. Atât practicile noastre de litigiu, cât și cele de consultanță, sunt recomandate în permanență.

 

Avocat Daniel Manolache

Servicii pentru clienți

Prioritatea noastră este servirea intereselor de afaceri ale clienților, într-o lume din ce în ce mai complexă. Prin înțelegerea mediului de afaceri și concentrându-ne pe serviciul acordat putem reprezenta cauza, optimizându-i șansele de succes.

Servicii de specialitate

Privilegiul avocat-client și respectarea confidențialității

Ne asumăm un interes puternic, personal pentru clienții noștri și preocupările acestora, oferindu-le consiliere continuă. Abordarea noastră pro activă, aliată cu linii deschise de comunicare, ne permite să vizăm un nivel mai înalt, cu fiecare proiect pe care îl derulăm.

În plus, ne angajăm pe deplin să păstrăm confidențialitatea strictă în toate comunicările referitoare la consultanța juridică oferită. Respectăm absolut privilegiul client-avocat cu privire la toate informațiile care decurg din relația profesională. În plus, principiul strictei confidențialități supraviețuiește rezilierii contractului.

Principiile noastre

Respectăm: profesionalismul, etica, imparțialitatea și furnizarea celor mai bune servicii juridice. Ne concentrăm pe oferirea de consultanță juridică practică, adaptată nevoilor, și, mai ales, prețuim parteneriate strânse cu toți colaboratorii noștri.

Adoptăm o abordare creativă a practicii juridice și căutăm continuu noi modalități de a oferi rezultatele dorite. Abordarea noastră este deschisă și sinceră, încercând mereu un nivel ridicat de comunicare. Suntem inovatori, cu gândire avansată, creativi și consilieri de încredere.

Ai nevoie de consultanță juridică?

Legea este o chestiune complicată. Vă poate cauza o mare problemă
dacă o ignorați. Lasă-ne să te ajutăm!