EN RO

Documente clasificate – ORNISS

Studierea documentelor clasificate – ORNISS.

Avocatului coordonator, Daniel Manolache, i-a fost emisa autorizație de acces la informații naționale clasificate (ORNISS).

Avocatul nostru coordonator, Daniel Manolache, a obținut autorizația de acces la informații naționale clasificate (ORNISS), marcând un pas semnificativ în asigurarea serviciilor noastre juridice de cea mai înaltă calitate și în demonstrarea angajamentului nostru față de profesionalism și integritate.

Autorizația de acces la informații naționale clasificate (ORNISS) confirmă abilitatea noastră de a lucra cu date și informații sensibile, respectând cele mai stricte standarde de confidențialitate și securitate. Acest lucru ne permite să oferim clienților noștri servicii juridice de încredere și să le garantăm că informațiile lor sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate și atenție.

Accesul la informații clasificate reprezintă o parte esențială a mecanismului instituțional complex cu obiectivul protejării securității naționale. Este plasat ca un adevărat filtru în lupta împotriva scurgerilor de informații, considerate vitale pentru dezvoltarea României. Scopul său este de a crea un cadru legislativ și tehnic propice, care să asigure protejarea interesului național, respectând totodată dreptul cetățenilor de a fi informați util.

Evident, accesul la informații clasificate constituie o componentă esențială a mecanismului instituțional cu obiectivul protejării securității naționale. Trebuie să creeze un cadru propice din punct de vedere legislativ și tehnic, asigurând protejarea interesului național și respectând dreptul cetățenilor de a avea acces la justiție, în mod efectiv.

Dreptul la informare al cetățeanului este esențial, mai ales în contextul procesului penal/civil, unde informațiile clasificate pot avea valoare probatorie. Prin urmare, acest drept trebuie respectat în așa măsură încât să îndeplinească exigențele unui proces echitabil.

SERIOZITATE

Fiecare caz este important pentru noi. Ne autodepășim și gândim spre a găsi soluții.

Atenție acordată clientului

Suntem pe deplin angajați în tradiția încrederii între avocat și client, și o continuăm oferind sfaturi personalizate și eficiente.

Abnegație

Transformăm cunoștințele noastre juridice în valoare pentru clienți.

Ai nevoie de asistență juridică?